Shop Categories

RRETH NESH

Soltech Energy eshte nje kompani qe operon ne tregun Shqipetare qe prej vitit 2017. Objekti kryesor i Soltech Energy eshte importim-exportimi i sistemeve te paneleve diellore,instalimi dhe montimi i tyre ne  objekte si zyra,zona industriale,shtepi,komplekse si edhe bisnese te llojeve te ndryshem. Kompania Soltech Energy eshte kompania e vetme qe prodhon panele diellore te cilat mund te arrin te perdorin 100% energjin diellore

it_ITItalian
sqAlbanian it_ITItalian