previous arrow
next arrow
Slider

PSE DUHET TE ZGJIDHNI SOLTECH ENERGY?

Paneli është një investim i sigurt.

Sistemet diellore sigurojnë energji pa ndotje për 25 vjet me mirëmbajtje minimale. Bankat i konsiderojnë projektet diellore si një nga instrumentet më të sigurt të investimit për shkak të besueshmërisë së lartë të moduleve diellore.

Kurseni para çdo ditë

 

 

Instalimi i paneleve diellore në shtëpi, zyra ose zona industriale ndihmon të fitoni para duke zvogëluar faturën tuaj të energjisë elektrike. Qeveritë në të gjithë botën po japin zbritje të taksave dhe grante për të promovuar energjinë e gjelbër.

Energjia Diellore dhe Mjedisi

Investimi në diellin lufton emetimet e gazit serë dhe zvogëlon varësinë tonë kolektive nga lëndët djegëse fosile. Shkelja e gjelbër mbron gjeneratën tonë të ardhshme nga ndotësit toksikë.

George Porter
“Nuk kam dyshim se do të jemi të suksesshëm në shfrytëzimin e energjisë së diellit. … Nëse rrezet e diellit do të ishin armë lufte, ne do të kishim energji diellore shekuj më parë. “

Kush jemi ne?

Soltech Energy eshte nje kompani qe operon ne tregun Shqipetare qe prej vitit 2017. Objekti kryesor i Soltech Energy eshte importim-exportimi i sistemeve te paneleve diellore,instalimi dhe montimi i tyre ne  objekte si zyra,zona industriale,shtepi,komplekse si edhe bisnese te llojeve te ndryshem. Kompania Soltech Energy eshte kompania e vetme qe prodhon panele diellore te cilat mund te arrin te perdorin 100% energjin diellore.

previous arrow
next arrow
Slider

KONTAKT

+355694417369

sqAlbanian
it_ITItalian sqAlbanian